Transformationeel coachen

 

Heb je in je dagelijks leven last van onvrede?
Is er iets dat niet lekker loopt en wat je graag zou willen veranderen?
Weet je diep van binnen dat het niet klopt?
Weet je wat je niét wilt en nog niet wat je dan wél wilt?
Ben je op zoek naar persoonlijke groei?
Wil je weer hart krijgen voor je lichaam?

Wil je echt iets veranderen in je leven en ben je op zoek naar oplossingen of naar nog niet ontdekte talenten dan kan Praktijk Mensenkind iets voor jou betekenen. Mensenkind coacht volwassenen, jongeren en kinderen.
Om iets – blijvend – te veranderen is het belangrijk dat je begrijpt (hoofd) en dat je vooral ook voelt (hart) dat de verandering goed voor je is. Door daar iets mee te doen (handen) is je verandering al begonnen.
Veranderen van binnenuit, omdat jij dat zelf graag wilt!

Van mij kun je verwachten dat ik met je mee denk (hoofd), liefdevol naar je luister (hart) en je handvatten aanreik, zodat jij zélf jouw verandering in gang zet (handen). Mijn uitgangspunt is namelijk dat je wél veranderen wilt, maar niét veranderd wilt worden. Vanuit het ‘Hoofd, Hart, Handen principe’ geef ik als reactie op jouw verhaal terug wat er zich in mij afspeelt aan gedachten, gevoelens of neigingen. Daardoor geef ik als transformationeel coach jou als in een spiegel terug wat er gebeurt als je dat doet, wat je tot nu toe gewend was te doen. Dit met de bedoeling jou inzicht te geven in jouw mogelijkheden tot groei en verandering van binnen uit. Dat is transformatie.
Het is wonderlijk wat er gebeurt als jij jezelf toestaat te zijn wie je bent.

 

Soms moet je veranderen om jezelf te kunnen blijven.

 

 

Meer weten over coaching?

Zet dan deze eerste stap op weg naar verandering en neem vrijbljvend contact op.